субота, 27 лютого 2021 р.

150-річчя з дня народження Лесі Українки

 Рівно 150 років тому у цей день наша держава отримала в нагороду неймовірну особистість, талановиту поетесу та унікальний національний символ України –  Лесю Українку. ЇЇ вклад у розвиток української культури неоціненний, її твори знають і шанують у всьому світі, а її незламна особистість – нескінченне джерело натхнення для української нації.

До 150-річчя від дня народження Лесі Українки в шкільній бібліотеці оформили книжкову виставку  "Вітрила Лесиної Долі", учні 5-11 класів оформили стіннівки "Вона мені знайома з дитинства" 

  

Бібліотекар разом з вчителем української літератури Ярмак Тетяною Володимирівною провели літературно-мистецьку годину для учнів 7-А та 7-Б класів "Ти себе Українкою звала".
 
  


 
Учні 10-А класу, з вчителем української  літератури Вєтровою Н. М. переглянули фільм про творчість Лесі Українки "Іду до тебе".

Учні 3-А класу, разом з класним керівником Матвєєвою Н. В., працювали над проектом  "Дитячі та юнацькі роки Лесі Українки"
Вивчали біографію та творчість поетеси, підготували виставку-сушку віршів Лесі, виготовили лепбуки. Провели театралізовану виховну годину "Хто вам сказав, що я слабка"








Учні 3-Б класу відвідали дитячу бібліотеку, де проходили літературні читання творів Лесі Українки

 
 










 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перші кроки до бібліотеки

  До бібліотеки Ізюмського ліцею №4 завітали учні 1-А класу з класним керівником Козак Л.І. та асистентом вчителя Голуб'євою Я. С.  Бібл...